Kovai Lőrinc, Törvénytörők
0
Áru állapotaÚjszerű
Kikiáltási ár750,-Ft
Fix ár750,-Ft Megveszem
Cikkszám: #3331296
Aukció kezdete: 2018-12-21 21:50:50
Lejár: 23 óra
Mennyiség: 1 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 2 db.
Áru helye: Budapest / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Az eladó

98.65% pozitív

Teljes jogú eladó

Szabálytalan aukció?

Regisztrált:

10 éve és 9 hónapja

Termék leírása
Kovai Lőrinc,  Törvénytörők
Ajánló:
Térben és időben óriási ívet fog át Kovai Lőrinc legújabb regénye. Kínától Oroszországon, Franciaországon és Anglián keresztül egészen az óceán túlsó partjáig, Mexikóig zajlanak a rendkívül izgalmas események: gyarmatosító háborúk, forradalmak, fölkelések, merényletek, a titkos diplomácia cselszövései, szerelmi kalandok sorozata - egy átmenetileg fölfelé ívelő korban. Roppant jelentőségű történelmi folyamatok játszódnak le ekkor: a fejlett nyugati országok fölosztják maguk között a világot, megteremtik hatalmas gyarmatbirodalmaikat.
És velük szemben mindenütt felvonulnak a nemzeti függetlenségért, a szociális forradalomért, a társadalmi haladásért harcoló erők. E két pólus világméretű küzdelmét mutatja be a regény.
A történet Lajos Fülöp uralmával kezdődik, és egészen a XX. századig tart. Ekkor kezdi bontogatni szárnyait az orosz forradalom, mely aztán teljesen új irányt szab a történelem menetének.
Kovai írásművészetének egyik sajátossága, hogy a legszorosabb kapcsolatban tudja ábrázolni a történelmi eseményeket a bennük szerepet játszó hősök egyéni életével. Így tanúi lehetünk egy harcokkal teli kor rendkívül izgalmas eseményeinek, s nemkülönben a benne elkötelezettséget vállaló személyek kalandos életútjának. Ez ad ennek a regénynek belső sodrást és szuggesztív erőt.    

Szépirodalmi Könyvkiadó, Budapest 1968
Fűzött keménykötés, 900 oldal, mindkét kötet papírborítóval, remek állapotban. Súlya 950 gr.
Kommentek
Kérdezzen az eladótól!