1420 Ellen G. White Jézus élete (lezárt)
0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár1,250,-Ft
Fix ár1,250,-Ft Megveszem
Cikkszám: #6548882
Aukció kezdete: 2015-03-18 15:35
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 3 db.
Garancia: Kipróbálási garancia
Áru helye: Sopronnémeti,
Győr-Moson-Sopron megye / Magyarország
Szállítás: postai küldemény
Fizetési mód: előreutalás
Termék leírása

Szállítás a mindenkori postai díjszabás alapján előre utalás után! Utánvéttel nem postázok!

 

Könyvismertető

 

 

E könyv írója a legolvasottabb keresztény írók egyike ; nem ismeretlen hazánkban sem. Sok könyvét lefordították nyelvünkre. 
Ellen Gould White 1827. november 26-án Gorhamban született, és 1915. július 16-án St. Helenaban halt meg. 1891–1900-ig Ausztráliában tartózkodott, itt írta meg súlyos betegen a „The Desires of Ages” ( A korszakok vágya) című könyvét Jézus életéről.

E. G. White mindig a legnagyobb gonddal írt, de egyik könyve sem foglalkoztatta ennyire mélyen, mint ez a könyv. Vívódását egy 1892-ben írt levelében így fogalmazta meg: „ Ó milyen képtelen és ügyetlen vagyok arra, hogy kifejezzem, ami lelkemben ég Krisztus missziójáról. Alig mertem elkezdeni a munkát… Mit mondjak és miről hallgassak? Éjszakákon át éberen fekszem és könyörgök az Úrhoz a Szentlélek maradandó jelenlétéért…Reszketek a félelemtől, nehogy elsekélyesítsem hétköznapi szavakkal a nagyszerű megváltási tervet. Félelemmel és tisztelettel hajtom meg magam lélekben Isten előtt és mondom : Ki alkalmas ezekre a dolgokra? ” Szavai arról az alázatról tanúskodnak, ahogy a „témá”-hoz nyúlt. Jézus Krisztussal, szeretett Megváltójával személyes kapcsolata volt,ez tette alkalmas eszközzé. Könyve 1989-ban jelent meg.

E. G. White írásai végigkalauzolnak bennünket a Szentíráson. Életművének foglalatát az az öt könyvből álló „Conflict of the Ages” (Korszakok küzdelme) című mintegy 4000 oldalas könyvsorozat adja, amely a megváltás tervét kíséri végig a teremtéstől az újjáteremtésig. Ezek a könyvek magyar nyelven is megjelentek a korábbi években. 
A „Pátriárkák és próféták” és a „Próféták és királyok” című könyvek az üdvösségtörténet ószövetségi eseményeinek titkait tárják fel az olvasók előtt. 
A sorozat harmadik könyve Jézus Krisztus életéről szól, mely a „White Alapítványok Bizottsága” által jóváhagyott, rövidített formában először 1942-ben, majd másodszor 176-ban „A világ reménye” címmel jelent meg. Most ezt a könyvet teljes terjedelemben adjuk ki.

Jézus élettörténete egyedülálló ; emberi sorsokhoz nem hasonlítható. Ő azért jött a földre, hogy szolgáljon teremtményeinek. Benne az önzetlen barátot, a megértős segítőt, a legnagyobb orvost és tanítót ismerhetjük meg, aki problémáinkra az egyedüli megoldást hozza. 
A „Korszakok küzdelme” sorozat negyedik kötete „Az apostolok története” az ősegyház kezdeti szakaszát mutatja be. 
„A nagy küzdelem” című könyv pedig Jeruzsálem pusztulásától a mennyei Jeruzsálem megalapításáig követi végig a kereszténység közel két évezredes történetét. 
E könyveken túl ajánjuk még olvasóinknak E. G. White : „Krisztus példázatai”, „Gondolatok a Hegyibeszédről”, és a „Jézushoz vezető út” című könyveit.

 

 

Szállítási és fizetési feltételek
Kommentek
Kérdezzen az eladótól!
Tulajdonságok
  • Garancia: Kipróbálási garancia
  • Számlaadás: Nem