KARRIEROLÓGIA (lezárt)
0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár1,000,-Ft
Aktuális ár1,000,-Ft Licitálok
Minimális ár1,000,-Ft
Cikkszám: #4499042
Aukció kezdete: 2017-02-22 20:43
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Licitek: 0 db.
Kattintások: 6 db.
Áru helye: Budapest / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Az eladó

100% pozitív

Teljes jogú eladó

Szabálytalan aukció?

Regisztrált:

8 éve és 1 hónapja

Termék leírása

227 OLDALAS

Tudományos előadások az életből elesett példákkal...
A mű, amelyet potom áron beszereztek, nem kevesebbet nyújt át Önöknek, mint a Siker Titkát! És vajh, ki ne szeretne sikeres lenni? Mert mi is a siker? Messziről lerepülnek előtted a kalapok, csüggnek ajkadon a könnyű nők, sőt csüggnek nyakadon is, továbbá van autód, televíziód, frizsidered, öröklakásod, sőt esetleg könyvsorozatod is, amely borítófedeleinek színességével jól dekorálja a lakást.

Sietek már most, elöljáróban megpendíteni egy gondolatot, amely majd végigvonul a művön, a dialektikus relativitás eszmekörét, mint módszert és rendező elvet. Íme: a siker nem mindig jelentette a fentieket. Nem is oly régen (Vö. Gezerédhy Untalan: A karrier útjai, jódjai és az életerő. 1897) a siker fő jellemzőinek a következőket tartották: hintó, villa, szolgaszemélyzet, pezsgő, Havanna. 
Namármost: ha kiszűrjük a korszellemet - a Havannát például jól helyettesíti a Fecske, a pezsgőt a Kinizsi, a szolgaszemélyzetet a padlókefélő, jótállással -, akkor fő különbség gyanánt mi ötlik a szemünkbe? Mi egyéb, mint a könnyű nő! A könnyű nő egy-két emberöltővel ezelőtt nem volt a siker megnyilvánulása. A korabeli irodalmat tanulmányozva arra a következtetésre juthatunk, hogy valamirevaló férfinak a fő gondja az volt, hogyan szabadulhat ragaszkodása túl bőséges özönétől. Közben azonban bekövetkezett a nemek egyenjogúsítása, továbbá a társadalmi erkölcs és a személyzeti osztályvezető nők megértő magatartása saját, és szigorú elvisége mások gyengéi iránt.

SZEMÉLYESEN, VAGY ELŐRE UTALÁSSAL LEHET ÁTVENNI

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!