Dr.ketter László:Gasztronómiánk krónikája
0
Áru állapotaÚjszerű
Kikiáltási ár1,000,-Ft
Fix ár1,000,-Ft Megveszem
Cikkszám: #6687968
Aukció kezdete: 2018-12-15 15:39:06
Lejár: 5 nap, 11 óra
Mennyiség: 1 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 0 db.
Áru helye: Pest megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Az eladó

99.06% pozitív

Teljes jogú eladó

Szabálytalan aukció?

Regisztrált:

9 éve és 8 hónapja

Termék leírása

szép  állapotban

Mezőgazda Kiadó, 1985

  • 251 oldal
  • Kötés: karton
  • méret:21×21 cm.

Tartalom
Bevezetés
A magyar konyha jellemzői
A sertészsír, a vöröshagyma és a fűszerpaprika együttese
A sertészsír
A zsiradékok jellemzői
A zsiradékok hasznosítása
A sertészsír felhasználása a magyar konyhán
A vöröshagyma
A fűszerpaprika
A fűszerparika készítése
A fűszerparika összetétele és hasznosítása
A kereskedelmi fűszerpaprika
A zöldparika kiegészítő szerepe
A sertéshúsfogyasztás aránytalansága
A hús felépítése
A hús tápanyagai
A hús értéke a fehérje
A sertéshús ipari feldolgozása
A húskészítmények gyártása
Húskészítmények
A sertéshús konyhai feldolgozása
A hús előkészítése
A húsok hőkezelése
Az egyoldalú sertéshúsfogyasztás hátrányai
Ételeink sűrítése rántással

......

ptk:530.-

Ez az aukció fix áras értékesítési formában van meghirdetve, ezért nem kell az aukció lejárati időpontját megvárni..  A termék azonnal megvásárolható az adott áron.

 

 

  p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Nézd meg a többi termékemet is.Sok felnőtt és gyermekkönyv , gyermekruha,új fajáték,dvd,vhs,gyerekjáték van a portékáim között.Ha többet találsz együtt tudom küldeni,így spórolsz a postaköltségen:)


Személyes átvétel is megoldható  Budapesten vagy a 22-es busz végállomásánál Budakeszin

 

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!