Forrai: ÁDÁM VALÓDI ÉVA NÉLKÜL - Kultikus gyógymódok, legendák (lezárt)
0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár390,-Ft
Fix ár390,-Ft Megveszem
Cikkszám: #5200700
Aukció kezdete: 2016-05-20 20:19
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Elkelt: 1 db. Megnéz
Kattintások: 16 db.
Áru helye: Baranya megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Termék leírása

Dr. Forrai György, 1987

Tartalom, ajánló: A könyv - akárcsak a szerző korábban megjelent műve: Miért lesték meg Zsuzsannát a vének? - lényegében kultúrtörténeti szöveggyűjtemény, amelyhez nagyobbrészt ókori, zömében bibliai események szolgáltatják az alapot és egyben a keretet, de lebilincselően érdekes fejezetekben elemez közép- és legújabb kori történeteket is. A szerző, az orvosbiológia és a kultúrtörténet imponálóan képzett, szakavatott ismerője fölényes biztonsággal emeli ki az Olvasó számára az érdekeset, fontosat és megjegyzésre érdemeset. Történelem, humánum és humor ötvöződik a könyv minden mondatában. 

Az Olvasót a szerző észrevétlenül avatja be a társadalom, a kultúra és az egyén örök egymásra hatásának tarka, érdekes birodalmába, ahol megismerkedhet a bibliai és más mítoszok színes tárházával. 
A könyv olvasásakor a természettudományok kedvelői is örömmel tapasztalhatják, hogy a szerteágazó tudományok megszületését megelőző korokban élt elődei milyen éles szemű, gyakran a földi gazdagság forrását jelentő, kiváló megfigyeléseket tettek. 
De az érzelmeikben magukat esetleg megbántva érezni kész olvasók is megnyugvással könyvelhetik el, hogy ezúttal az egyházak eddig széles körben kevéssé ismert kincsei csillognak számukra talán nem mindennapi fényben, a természettudomány pártfogó megvilágításában. A szerző nemcsak tanulságos, új információkkal gazdagítja olvasóit, hanem - egyedülállóan szórakoztató módon - szellemi kultúránk határait is tágítja. 
E könyv tehát kultúrtörténeti mű, azok közül is a legkiválóbbak egyike. 

Kötés, állapot: kartonált papír, a fedlap szamárfülesen "törött", "polcképes". Beltartalom: korának megfelelő, jó.

Terjedelem: 192 o.

Tömeg: 181 gr.

Pécsen átvehető. Szállítási költség: postai díjszabás és a vevő igénye szerint.

1644_szil

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!