Burnst Alive The Staines and the God they loved (lezárt)
0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár2,000,-Ft
Fix ár2,000,-Ft Megveszem
Cikkszám: #4674902
Aukció kezdete: 2017-04-14 08:05:15
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 6 db.
Áru helye: Baranya megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Az eladó

100% pozitív

Teljes jogú eladó

Szabálytalan aukció?

Regisztrált:

8 éve és 3 hónapja

Termék leírása

Átlagos állapotú

12 cm * 18,4 cm , 219 oldal

 

fényképekkel illusztrált

Január 22-én 1999-ben egy távoli dombon törzsi falu az indiai Orissa állam, ausztrál misszionáriust Graham Staines és a két fiatal fia, Philip és Timothy telepedtek aludni éjszaka a saját állomás wagon.Soon éjfél után, a Staines " az autó állították fel egy feldühödött csőcselék. They beat and stabbed the father and his two little boys with tridents before lighting a fire beneath their vehicle, incinerating them. Vernek, és leszúrta az apa és a két kisfiú és tridents előtt világító tűz alatt a járművet, égető őket.

It is significant that Indian and not Western Christians have written this book, though with five authors tackling different aspects of the story, the writing is uneven in quality and in some ways the book lacks unity. Figyelemre méltó, hogy az indiai és nem a nyugati keresztények írtam ezt a könyvet, bár öt szerző kezelésére különböző aspektusait a történet, az írás egyenetlen a minőség és valamilyen módon a könyvben nincs egység. Its appearance is timely, however, as we are seeing a rising tide of persecution of Christians in many parts of the world - India, Indonesia, the Sudan, Nigeria, China. A megjelenés időszerű, azonban, amint látjuk emelkedő hulláma üldözés a keresztények számos részén a világnak - India, Indonézia, a Szudán, Nigéria, Kína.

One political editor, Abhay Mokashi, wrote: “I do not know if Graham Stuart Staines… was involved in religious conversions. Egy politikai szerkesztője, Abhay Mokashi, ezt írta: "Nem tudom, ha Graham Stuart Staines ... részt vett vallási konverziót. One thing he definitely did - he converted leprosy patients into human beings, for the treatment meted out to them even by their near and dear ones was worse than that given to animals… The Hindu fundamentalists responsible for the killing of Staines and his two sons should know that the loss of these three lives is not to Christianity, but to humanity at large. Egy dolog, amit biztosan nem - áttért a lepra betegek az emberi lények, a kezelés szabtak ki rájuk akár a közeli és kedves is rosszabb volt, mint amit az állatok ... A hindu fundamentalisták felelős meggyilkolása Staines és két fiai tudni kell, hogy a veszteség e három életet nem a kereszténység, hanem az emberiség egésze számára. The Hindu leprosy patients, to whom he devoted his life, have lost their saviour.” A hindu lepra a betegek, akiknek szentelte az életét, elvesztették megváltó. "

Burnt Alive also sets out the Gospel for which Graham and his sons gave their lives; it traces briefly the history of Christians persecution; and in a thoughtful section examines issues of freedom of conscience and the right to propagate one’s faith in India amid militant Hinduism. Burnt Alive is meghatározza az evangélium, amelyek Graham és fiai életüket adták, hogy nyomokat rövid története a keresztények üldözését, és egy átgondolt részben vizsgálja kérdésekben lelkiismereti szabadság és a jobb propagálni az ember hitét Indiában közepette militáns hinduizmus. It also presents a selection of commentary on the crime from secular Indian publications, and sets out an appalling catalogue of over 80 crimes perpetrated against India’s Christians since 1997. Emellett mutat be válogatást a kommentár a bűnözés a világi indiai kiadványok, és meghatározza egy szörnyű katalógusa több mint 80 bűnök ellen elkövetett indiai keresztények 1997 óta.

 

Súlya: 225 g

Nálam a legolcsóbb!

Az Amazonon 5 db használt kapható, 19,55 font az ára...

 

Tipp: Nézzen körül nálam, takarékoskodjon a postaköltséggel!

A csomag 20 kg-ig 1.050.-Ft

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!