A CSALÁDI ÉLET ISKOLÁJA FIÚKNAK (lezárt)
0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár500,-Ft
Aktuális ár500,-Ft Licitálok
Minimális ár500,-Ft
Cikkszám: #4725842
Aukció kezdete: 2017-03-19 20:00
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Licitek: 0 db.
Kattintások: 5 db.
Áru helye: Budapest / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Az eladó

100% pozitív

Teljes jogú eladó

Szabálytalan aukció?

Regisztrált:

8 éve és 1 hónapja

Termék leírása

1977-ES

116 OLDALAS

SZEMÉLYESEN, VAGY ELŐRE UTALÁSSAL LEHET ÁTVENNI

Köszöntő helyett néhány szóval azt szeretnénk elmondani, miért írtuk ezt a kis könyvet? Anyaga válasz az előadásaink során felmerült sok-sok kérdésre, amelyet a fiatalok leveleikben számunkra feltettek. A feltett kérdések nem véletlenek, hanem összefüggésben vannak a mai ifjú élethelyzetével. A rá adott válaszok is azt tartalmazzák, amit ma minden modern ifjúnak ismernie kell. 
Már az „Élővilág"-ban vagy a „Biológia" tankönyvben szó van azokról az alapkérdésekről, amelyeket tárgyalni fogunk. Nem ismeretlen a fiatalok előtt a szaporodás, a fejlődés, a növekedés és sok más életfolyamat alapkérdése. Most azonban többet szeretnénk elmondani, hogy a fiatalok megismerjék saját magukat, az ifjúkor programját, a férfi és nő kapcsolatát, a családi életre való felkészülés kérdéseit. 
Mi mindent őszintén kívánunk elmondani úgy, ahogyan azt az orvostudomány, a társadalomtudományok elénk tárják. Tájékoztatni kívánunk arról, hogyan éljen a modern fiatal, melyek azok a legfőbb formák, amelyek átalakuló társadalmunkban eligazítanak. 
Találkoztunk olyan felnőttekkel, akik annak a véleményüknek adtak kifejezést, hogy hagyjuk az ifjúságot, az úgyis megtalálja a maga útját. A társadalmi átmenet szakaszában, a tudományos és technikai forradalom korában azonban nehezebb a fiatalok tájékozódása. A megváltozott életszabályok, szokások, erkölcsi normák bővebb megvilágítást igényelnek. 
A társadalmunkban bekövetkezett alapvető változás — a tulajdonviszonyok megváltozása — átalakította a férfiaknak a nőkhöz való viszonyát is. Alkotmányunk rögzíti a nők és férfiak egyenjogúságát a társadalmi és gazdasági élet minden területén. 
A törvény szövege azonban önmagában nem változtatja meg a férfi és nő viszonyát. Ehhez felkészült, erkölcsileg érett, világnézetében kitisztult felnövekvő generációra van szükség. 

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!