A szélmalomharcos, Megfeszítve, Végítélet , Karácsonyra könyvet ajándékba (lezárt)
0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár7,500,-Ft
Fix ár7,500,-Ft Megveszem
Cikkszám: #7600499
Aukció kezdete: 2018-11-24 20:50:43
Lejár: lejárt
Mennyiség: 5 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 17 db.
Garancia: Élettartam garancia
Számlaadás: Igen
Áru helye: XI. kerület,
Budapest / Magyarország
Szállítás: futárszolgálat
Fizetési mód: előreutalás
Az eladó

99.24% pozitív

Teljes jogú eladó

Szabálytalan aukció?

Regisztrált:

10 éve és 2 hónapja

Termék leírása

MOLNÁR TAMÁS (1955. szeptember 28. –) képzőművész, író, publicista. 3 könyve együtt: szélmalomharcos, Megfeszítve - Beszélgetések a végső ítéletről, Végítélet - Zuhanás az apokalipszis felé

1. A szélmalomharcos

Öt év önkéntes hallgatás után, a Végítélet című kötet kirobbanó sikere után, a 2012-es év kora tavaszán megjelenik MOLNÁR TAMÁS legújabb, önéletrajzi ihletésű kötete A SZÉLMALOMHARCOS címmel. Az antikommunista "ellenséges ellenzéki" Inconnu művészcsoport grafikusának, a legendás Sajtóklub közszereplőjének és közírójának, a Jobbik Magyarországért Mozgalom egykori alelnökének, a 2006-os Kossuth téri morális forradalom szóvivőjének legfrissebb kötete rendkívül személyes, színes és izgalmas formában tekinti át 1956-tól, egészen 2006-ig az elmúlt fél évszázad elhallhatott történelmi eseményeit, miközben hiteles részvevőket lerántja a leplet a rendszerváltás évtizedeinek háttéralkuiról és hazugságairól.

2. Megfeszítve - Beszélgetések a végső ítéletről

1974-75-ben a Szolnok Városi Központi Könyvtárban könyvtáros. 1975-77-ben a Szolnok Megyei Művelődési és Oktatási Központban közművelődési előadó. Később népművelőként a városi Ifjúsági Ház és Park vezetője. 1978-ban az INCONNU csoport alapító tagja. 1980-tól tevékenyen részt vállal a demokratikus ellenzék illegális munkájában és szervezésében. 

1985-ben a politikai tevékenysége miatt országos kiállítási és munkavállalási tilalommal sújtják. Kényszerűségből Budapestre költözik, ahol szabadfoglalkozású grafikusként dolgozik. 

1991-94-ben a kormány sajtó- és reklámszakértője. 1994-96-ban alapítója és elnöke az óbudai hegyvidéki civil egyesületnek. 1996-2000 között a Horn-kormány idején ismét szabad szellemi és fizikai tevékenységet folytat. Javarészt munkanélküli.

2001-ben a társaival együtt újraszervezi az INCONNU művészcsoportot. Tagja lesz a Lovas István által vezetett Sajtóklubnak. 2002 tavaszától társadalmi munkában segíti az Orbán-kabinet kulturális szakértői csapatát.

Rendszeresen publikál a Magyar Nemzet és a Demokrata című újságokban. Megjelenik első nyilvános kötete „Spion bölcsei” címen. Tagja, később alelnöke lesz a JOBBIK Magyarországért Mozgalomnak. Rendszeres szerzője a Nemzetőr újságnak. Megjelenik második nyilvános kötete, „Hontalanság” címmel. A könyvnapokon megjelenik harmadik nyilvános kötete, „Szarháziak és giccsmagyarok” címmel. 

3. Végítélet - Zuhanás az apokalipszis felé

Ez a 2011-ben megjelent könyv arról szól, hogy miért az ősi hit, a magyar eredetmítosz és ősvallás adhat csak kivezető utat a káoszból.

„Lényegében már 2009 őszén összeállt ez a mostani kötet, melynek kiadásával egyáltalán nem kapkodtam. A személyes lelki és szellemi metamorfózisnak és az ebből felfakadó spirituális üzenetnek először bennem kellett megérlelődnie. 

A 2006-os évet életem legtragikusabb esztendejének tartom. A brutálisan szétvert nemzeti öntudatra ébredés és társadalmi lázadás során saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy mit is jelent valójában a fehér ember végsőkig „demokratizált”, agresszív, képmutató, eltorzult és beteg civilizációja. Kiteljesedett bennem a magyar kórkép. A Jobbikból való kilépésemmel pedig végleg lezártam a több mint harminc esztendeje vívott, igen küzdelmes politikai életutam.

Ez volt az a fordulópont, amikor teljesen szertefoszlott minden idealisztikus elvárásom, naiv hitem és ostoba reményem, amely a demokráciát, a pártpolitikát és a közéletetövezte. Rá kellett döbbennem, hogy minden ezen a külső, manipulált felszínen véghezvitt áldozatvállalás teljességgel felesleges és értelmetlen zsákutcába torkollik. Teljesen egyértelmű, hogy a magyarság jelenlegi katasztrofális helyzetére és állapotára nincs politikai és közgazdasági, vagyis hatalom- és pénztechnikai megoldás! 

 

Szállítási és fizetési feltételek
Kommentek
Kérdezzen az eladótól!
Tulajdonságok
  • Garancia: Élettartam garancia
  • Számlaadás: Igen
  • Állapot: új, bontatlan