Betlen Oszkár - Élet a halál földjén (ZS06) (elkelt)
0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár200,-Ft
Azonnali ár200,-Ft Megveszem
Cikkszám: #3088280
Aukció kezdete: 2015-10-08 20:10
Lejár: lejárt
Licitek: 1 db. Megnéz
Kattintások: 51 db.
Áru helye: Nógrád megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Termék leírása

Fülszöveg

Lehetett-e reményük azoknak, akik az emberbőrbe bújt SS-ek magas technikával és szervezettséggel biztosított tömegvágóhídjára, Auschwitzba kerültek? Lehet, hogy voltak, akik ott több napot, hetet, hónapot, sőt éveket is kibírtak? Lehet, hogy olyanok is voltak, akik a csüggedteket felemelték és vigasztalták? És vajon olyanok is akadtak, akik nem egyszer és nem tízszer néztek szembe száz veszéllyel azért, hogy mások életét mentsék? Akadtak ilyen emberek! Kommunista emberek. Róluk szól, nekik állít márványnál is maradandóbb emléket e könyvben Betlen Oszkár. Kevesen voltak, mégis megtalálták egymást - pártszervezetet hoztak létre ott, ahol élni is "bűn" volt, ahol naponta százszor és ezerszer kegyetlenül torolták meg az életet. Összefogták a különböző nemzet fiai, és segítettek, ahol csak tudtak. Rendívül nagy dolgokat nem cselekedtek, de az apróbbakat sem jegyezte fel mind a krónikás. Szigorú mértéktartással ügyelt arra, hogy ne mutassa többnek a tábor kommunistáit, mint amilyenek voltak. Irodalmi színvonalon megírt visszaemlékezését kegyelettel és büszkeséggel forgathatják a magyarok és más nemzetek fiai egyaránt. Íme, ilyenek azok, akik elkötelezték magukat az emberiség szebb jövőjéért vívott harcra!

A könyv állapotát lsd. a képeken.Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható.

5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.

A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.Akinek ezek a feltételek nem felelnek meg, az kérem ne licitáljon.


Kommentek
Kérdezzen az eladótól!