Bob Reiss:Halálbrigád a Captains szigeten (lezárt)
0
Áru állapotaÚjszerű
Kikiáltási ár500,-Ft
Fix ár500,-Ft Megveszem
Cikkszám: #3504762
Aukció kezdete: 2016-07-07 10:47
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 3 db.
Áru helye: Fejér megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Termék leírása

1942 Őszén az Egyesült Államok atlanti partvidékénél egy kis sziget helyőrségének katonáit egy kivételével lemészárolja egy negyven főből álló, különlegesen kiképzett német különítmény. A tengeralattjáróval érkező ellenséges katonák azt a feladatot kapták, hogy a helyőrség partvédő ütegeit elfoglalva az arra haladó, hadirakományt szállító tengeri konvojt az amerikaiak saját fegyvereivel semmisítsék meg, zavart és pánikot keltve az Egyesült Államok hadseregében és a lakosságban.
E briliáns terv a Führer agyából pattant ki, s Bormann és Müller segítségével azonnal megtalálja az akció vezetésére legalkalmasabb embert, az amerikai állmpolgárságú, Németországban élő John Rykert. Ez a titokzatos Superman-Tarzan kerverék hivatásos gyilkos, az emberölés számtalan módját követi el hidegvérrel az akció folyamán, miután a szovjet hadszíntérről maga válogatja ki - egy egész szovjet hadosztályt kicselezve - osztrákokból álló, összeszokott csapatát az akció végrehajtására.
Csakhogy a szigeten csodával határos módon életben marad az amerikai helyőrség fiatal hadnagya, mivel éppen szerelmi légyotton volt a mészárlás idején, s mivel ő még Rykernél is Supermanebb, s ráadásul kiválóan gondolkodva kombinál, még kitartóbb és még bátrabb, fantasztikus küzdelem árán egymaga számol le a kommandóval, hogy végül az életre-halálra menő párbaj során magával Rykerrel kerüljön szembe...
 

Raktári szám: 017221
ISBN: 9633271509
Kiadás éve: 1990
Kiadó: Zrínyi Kiadó
Méret: 123 * 200 mm, 316 oldal
Állapot: Papírkötés, jó

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!