A Huszonöttornyú Vár meséi (lezárt)
0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár3,450,-Ft
Fix ár3,450,-Ft Megveszem
Cikkszám: #5889343
Aukció kezdete: 2016-11-04 17:54
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 5 db.
Áru helye: Budapest / Magyarország
Szállítás: személyes átvétel
Fizetési mód: készpénz személyesen
Termék leírása

Népmesék az Európai Unió tagországaiból

Schmitt Pál ötlete alapján szerkesztette Kiss Antal, a meséket válogatta: Bozsik Rozália

 

Ajánló a könyv hátoldaláról: Mi sem lehet szebb dolog, mint lassan elszenderedő gyerekeknek szép mesét mondani, kínálva számukra útravalót az álmukhoz. Úgy gondolom, hogy a mesék nem csak nálunk, Magyarországon, hanem Európa összes országában fontos része a kultúrának, a gyermekek nevelésének. A tanulságokhoz, amely rendszerint a jóról, a szépről, az igazról és a szeretetről szólnak, más és más úton jut el minden nép mesevilága.

Lehet, hogy közös európai identitást nem találhatunk az európai országok meséiben, mégis meggyőződésem, hogyha nem csak magunk, hanem más országok népmeséit is elmondjuk gyermekeinknek, elősegítjük a következő kis generáció közös Európa-tudatának alakulását, még ha egyelőre csak azzal, hogy esténként a Huszonöttornyú Vár különböző üzeneteivel érintjük meg lelküket.

Szép álmost kívánok minden kedves Olvasónknak…

Néhány a könyvben megtalálható mesékből:

Garabó Gereben Ausztria, A seprűkötő fia Belgium, A halász fia Ciprus, Kópé Robin Nagy-Britannia, A hűség jutalma Görögország, A hét fonákság Málta, Világszép nádszálkisasszony Magyarország, Porkó király Olaszország, A halleány Spanyolország, A kígyókirály Svédország, Hófehérke és Rózsapiroska Németország

Ragasztott kötés, 165 oldalas

Szállítási és fizetési feltételek
Kommentek
Kérdezzen az eladótól!